Hobro IK vs Randers FC

-

Forhåndsvisning

På lørdag venter et lokalopgør mod Randers FC på DS Arena. Målmand Jesper Rask ser frem til et spændende og vigtigt opgør.

– Det bliver en spændende kamp mod Randers, hvor vi, hvis vi vinder, kan komme lidt længere op i tabellen, end vi har været længe, siger Jesper Rask.

– Det bliver jo nok sådan en duel-kamp. Det bliver måske ikke det kønneste fodbold, men en spændende kamp bliver det helt sikkert. Jeg synes, kampen er vigtig. Vi kan for første gang få noget luft til at ligge helt nederst.

Efter en skidt start på sæsonen har de gulklædte fra Mariagerfjord hentet flere point på det seneste, og det skyldes særligt gode takter hjemme på DS Arena. De seneste tre Superliga-kampe på DS Arena er vundet, og det er tilmed blevet til to clean sheets i de to seneste hjemmekampe. Årsagen til de positive takter skal blandt andet findes i, at holdet er blevet spillet bedre sammen, mener Jesper Rask.

– Vi havde et nyt hold i starten. Vi havde mistet nogle spillere, og nogle nye er kommet ind, og vi har haft nogle skader. Nu har vi spillet sammen i noget tid, og det begynder at vise sig. Så jeg tror bare, at det er nogle automatismer og nogle ting, der kommer stille og roligt og bliver bedre og bedre.

De gode takter på hjemmebane giver også mere tro på tingene, mener Hobro-keeperen.

– Ja, selvfølgelig gør det det. Vi ved, at et mål kan være nok, og selvfølgelig giver det mere tro på tingene, slutter Jesper Rask.

Lokalopgøret mod Randers FC spilles på DS Arena klokken 16.00 på lørdag. Vil man overvære kampen, kan billetter købes her.

Detaljer

Dato Time League Sæson
24. november 2018 16:00 Superligaen 2018

Ground

DS Arena
9500 Hobro, Danmark
Luk menu