Damborg afslører…..

-som barn var jeg bange for hunde, så skulle jeg have en hund i dag, skulle det være sådan en lille “tæppe-tisser” som jeg kan håndtere.

Hjemmesidens redaktør har haft en dialog med vores anfører om stort og småt, så vil du vide mere Jonas Brix-Damborg, så er der her et par gode historier om Jonas.

Fanklubben har stillet Jonas 5 spørgsmål om stort og småt:

1. Hvis du ikke spillede fodbold, hvad lavede du så?

— Godt spørgsmål, jeg har jo en bankuddannelse og det har altid været noget der interesserer mig. Men kun også sagtens se mig selv i et lidt mere sælgende job. Og ellers hyggede han med sine 2 døtre.

2. I Hobro spiller du med nummer 12, Har det nummer en speciel betydning, eller er det tilfældigt valgt?

– Det stammer helt tilbage til min Randers tid, hvor jeg havde valget mellem nogle forskellige numre, hvor jeg synes det var det bedste af de muligheder jeg havde. Så har jeg efterfølgende haft rigtig mange gode oplevelser i Randers i det nummer og var derfor naturligt for mig at det skulle være det, da jeg kom til Hobro, hvilket også har givet mig sindsygt mange gode oplevelser her. Så fra at være et lidt tilfældigt nummer, blev det hurtigt noget der betød noget for mig. Hvis man kigger på mange andre spillere, forsøger spillere også altid at få samme nummer ved klubskifte, hvis de har gode erfaringer i den pågældende nummer.

3. Hvis du skulle have en hund, hvilken skulle det så være, og hvad skulle den hedde?

– Så skulle det var en lille bomulds tæppetisser. Jeg har som barn altid været bange for hunde, så en lille hund kan jeg nok lidt bedre håndtere 😉 Tjalfe er lidt hyggeligt, men samtidig også meget originalt.

4. Hvad er din bedste fodboldoplevelse?

– Uha, der er virkelig mange, så synes det er svært for mig at vælge en. Vundet pokalfinale med Randers. Internationale kampe mod Fenerbache og Hamburg. Oprykning med Hobro, sejre over FCK og BIF i første sæson. Overlevelse med Hobro.

5. Hvis du helt selv måtte vælge, hvilken klub ville du spille for og hvorfor?

Barcelona. De spiller bare noget flot fodbold og et fedt stadion, med så mange mennesker og så gør det da bestemt heller ikke noget at vejret i Barcelona oftest er godt og så er jeg kæmpe tilhænger af Barcelona by, så bare har alt…

NÆSTE KAMP:

bliv medlem af

HOBRO YELLOW VIKINGS

Luk menu